Payrolling

Payrolling

Payrolling betekent: Meer Zekerheid – Meer Flexibiliteit – Meer Gemak. 

Als werkgever kun je dus echt bezig houden met het ondernemen. Wij zorgen voor de afhandeling van alle van alle juridische –en administratieve zaken rondom de personele aangelegenheden van uw bedrijf. Je neemt wel zelf nieuwe mensen aan. En je houdt zelf leiding en toezicht.

Meer Zekerheid

Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met extra risico ’s en onnodige kosten als gevolg van wet- en regelgeving. Ben je liever bezig met ‘ondernemen’ in plaats van dat je bezig moet zijn met werkgeversrisico’s? Wij dekken de werkgeversrisico’s voor je af. Jij hoeft je bijvoorbeeld dan geen zorgen meer te maken over de risico’s die je loopt als medewerkers ziek worden: wij regelen het. Doordat je bij Payrolling per gewerkte uur alle kosten afrekent heb je direct overzicht over je kosten, ook op jaar nivo.

Meer Flexibiliteit

In het huidige economische klimaat is flexibiliteit gewoon noodzakelijk is. Met payrolling kun je jouw medewerkers drie contracten in drie jaar aanbieden. Heb jij als werkgever nieuwe mensen nodig? Dan kun je eenvoudig nieuwe medewerkers aannemen. Naast je flexibele schil is ook jouw vaste schil bij ons in goede handen. Wij nemen dus ook je vaste medewerkers over. Doordat jij jouw goede mensen langer in dienst houdt waarborg je een hoog kwaliteitsniveau. En hoef je minder vaak nieuwe mensen in te werken.

Meer Tijd

Je wilt jouw bestaande klanten optimaal blijven bedienen en tegelijkertijd streef naar groei. Je zit dus niet te wachten op de opgelegde extra ballast en kosten van de administratieve rompslomp als gevolg van uw personeelsbestand. Kies daarom voor ons als Payroll Partner. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. Je hebt geen omkijken naar de salarisadministratie. Je geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest. Doordat wij jou ontzorgen houd jij ook meer tijd over voor de binding met uw medewerkers.