Over ons

Regionaal Bureau voor flexibele – en vaste contracten

 

Kandidaten 

Ondernemers zijn altijd op zoek naar vakmensen. Wil jij je handen uit de mouwen steken en heb je daarnaast een flexibele houding? Ben jij leergierig en beschik je over specifieke vaardigheden of bekwaamheden? Kan jij goed samenwerken en kunnen mensen op jou bouwen? Breng jij op de juiste manier jouw boodschap over? Ben jij toe aan een nieuwe of een volgende stap? Dat kan. Laat ons weten wat jij wilt en wij gaan gauw met jou in gesprek om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen.

Als jij je bij ons inschrijft kan je erop rekenen dat je altijd dezelfde vast aanspreekpunt hebt. Een aanspreekpunt die jouw wensen weet en die weet waar je naar toe wilt. Wij garanderen altijd een tijdige betaling. Dat kan wekelijks of 4-wekelijks zijn. Jij ontvangt altijd minimaal het bruto uurloon (geldende schaal)  zoals deze in de bedrijfstak cao is vastgelegd. Je ontvangt 8,33% aan vakantiebijslag en je bouwt 25 vakantiedagen op. We beloven jouw dat wij altijd wet- en regelgeving strak naleven en opvolgen.

 

 

Mogelijkheden

SelectiefWerkt is hét bureau voor flexibele- en vaste arbeidscontracten voor Noord-Nederland.  Wij houden ons dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de beste kandidaten voor openstaande vacatures. Wij werken met 2 concepten: Uitzenden en DetaVast.

Zoek je als organisatie een medewerker die groei van jouw organisatie weet te realiseren? Of zoekt je die medewerker die continuïteit binnen jouw organisatie kan waarborgen? Heb je zelf te weinig ruimte om de sollicitatie procedure grondig aan te pakken? Wil je daarnaast liever eerst meer zekerheid en flexibiliteit? Dat Kan! SelectiefWerkt ontzorgt en ontlast organisaties volledig.

Wil je als opdrachtgever er zeker van zijn dat de nieuwe medewerker ook voor de toekomst aan de verwachtingen blijft voldoen? Dan is DetaVast een prima optie voor deze zekerheid. Zoek je als opdrachtgever, als gevolg van wisselvalligheid van werkaanbod, meer flexibiliteit, minder risico’s en minder administratieve rompslomp dan is Uitzenden de ideale oplossing.