Over ons

Regionaal Arbeidsbemiddelaar

 

SelectiefWerkt is dé regionale arbeidsbemiddelaar voor Noord-Nederland. Als arbeidsbemiddelaars houden wij ons dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de beste kandidaten voor de te vervullen vacature. Wij zijn van mening dat iedere vacature uniek is. Volgens ons vraagt iedere vacature om maatwerk. Om deze unieke vraag optimaal in te vullen bieden wij 3 concepten aan: Werving & Selectie, DetaVast en Uitzenden.

Zoek je die medewerker die groei van je organisatie weet te realiseren? Of zoek je die medewerker die continuïteit binnen je organisatie kan waarborgen? Het is vaak lastig om voldoende kwalitatieve kandidaten te vinden. Het kost veel tijd en de kandidaten passen niet altijd goed in het profiel. Zonde van je tijd en inspanningen! Heb je zelf te weinig ruimte en/of tijd om Werving & Selectie grondig aan te pakken? SelectiefWerkt ontzorgt en ontlast jou dan als opdrachtgever nagenoeg volledig.

Wij bemiddelen in Commerciële-, Administratieve- en Uitvoerende functies voor het MKB. Wij hebben de beschikking over een gigantisch netwerk van kandidaten. Door dit netwerk van vakmensen en professionals kunnen wij de te vervullen functie effectief invullen.

 

Bij een Werving&Selectie opdracht neem jij als opdrachtgever de nieuwe medewerker direct zelf in dienst. Wil je als opdrachtgever er zeker van zijn dat de nieuwe medewerker ook voor de toekomst aan de verwachtingen blijft voldoen? Dan is DetaVast een prima optie voor meer zekerheid. Zoek je als opdrachtgever, als gevolg van wisselvalligheid van werkaanbod, meer flexibiliteit en minder risico’s dan zet je in op Uitzenden.