Over Ons

SelectiefWerkt is dé regionale personeelsbemiddelaar’ in Noord-Nederland die zich richt op het vinden van tijdelijke en vaste banen voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zijn zelfstandige ondernemers met kennis en ervaring in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren: Bouw & Infra, Transport & Logistiek, Groen, Grond & Infra en Techniek & Metaal. Wij richten ons op het realiseren van een langdurige arbeidsrelatie tussen werknemer en werkgever. Wij spreken Flexkrachten altijd persoonlijk en nemen afstand van ‘het gooien van Cv’s over de schutting’. 

Wij staan voor inzet, inzicht en integriteit. Wij zien ons zelf graag als verlengstuk van uw organisatie op het gebied van personeelsbeheer- uitdagingen. SelectiefWerkt werkt samen met gerenommeerde backoffice partners die gespecialiseerd zijn in uitzenden en voldoen aan de eisen die in de uitzendbranche worden gesteld. We volgen altijd actuele en geldende wet- en regelgeving. Anders gezegd: wij zorgen dat alles ‘Goed voor mekaar’ is.

Een bewezen succesvol formule en een effectieve manier van werken, met de focus op een resultaatgerichte benadering en kwaliteit. Wij zijn zelfstandige ondernemers met de drive om succesvol te zijn. U kunt bij ons terecht voor: Uitzenden, Payroll, Werving&Selectie, Assessment en HR-Advies.

Menno Raatjes

Menno Raatjes is zijn loopbaan op de werkvloer begonnen en heeft zich doorontwikkeld op het gebied van personeelsvraagstukken – en beheer. Mensen zijn de belangrijkste factor in organisaties. Dat is de reden dat Menno zich aan de ene kant heeft gespecialiseerd in Selectie & Werving. Aan de andere kant ontzorgt en versterkt hij organisaties door alles m.b.t. personeelsbeheer over te nemen. Bij Menno draait aanname van mensen om de kwaliteit van in- en doorstroom zodat snelle uitstroom wordt voorkomen.

Menno heeft voornamelijk bij landelijk opererende organisaties gewerkt maar de rasechte Groningen is altijd in Veendam blijven wonen. Familie, gezin, vrienden en woonomgeving is voor hem belangrijk. Als het mogelijk is gaat hondje (Bohdi) mee naar kantoor. Menno vindt het heerlijk om in de tuin te werken en daar waar mogelijk is hij, samen met Bohdi) in de natuur te vinden maar een voetbalwedstrijdje zijn momenten die hij koestert.

Yvonne van Dijk

Yvonne is geboren in Delfzijl en woonachtig aan de mooie Hondsrug in Drenthe, opgegroeid in een ondernemersfamilie waarin de klanten altijd centraal hebben gestaan, dit heeft ze meegenomen en gebruik ze dagelijks in haar werk als personeelsbemiddelaar. Naast haar werk speelt de paardensport en belangrijke rol. Het streven naar verbetering, perfectie en succes is wat haar elke dag scherp houdt. Het ontzorgen en meedenken met de behoefte van de klant en het persoonlijke contact met de medewerkers is het verschil waarin zij het kan maken. Streven naar een duurzame en kwaliteitsvolle samenwerking is waar ze blij van wordt, hiervoor is ze 24/7 bereikbaar.