Over ons

Regionaal Werving & Selectie Bureau

SelectiefWerkt is hét Werving & Selectie Bureau voor het MKB voor Noord-Nederland. Als Werving & Selectie Bureau houden wij ons dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de beste kandidaten voor de te vervullen vacature. Wij zijn van mening dat iedere vacature uniek is. Om deze unieke vraag optimaal in te vullen bieden wij 3 concepten aan: Werving & Selectie, DetaVast en Uitzenden.

Zoek je die medewerker die groei van je organisatie weet te realiseren? Of zoek je die medewerker die continuïteit binnen je organisatie kan waarborgen? Heb je zelf te weinig ruimte en/of tijd om Werving & Selectie grondig aan te pakken? SelectiefWerkt ontzorgt en ontlast jou als opdrachtgever nagenoeg volledig. Wij hebben de beschikking over een enorm netwerk van kandidaten. Door dit netwerk van professionals en vaklieden kunnen wij de te vervullen functie effectief invullen.

Als je getalenteerde mensen wilt aantrekken en hen wilt helpen om hun potentieel volledig te ontplooien, kom je niet ver met de zo gangbare sollicitatieprocedure. Waarom? Omdat de informatie die je krijgt uit een cv en gesprek niet volledig laat zien of er een match. Ook krijg je geen enkele garantie over toekomstig werksucces. Wat als je het zeker zou kunnen weten? Wat als je intuïtie zou kunnen onderbouwen met inzicht? En je beslissing zou kunnen baseren op gegevens, in plaats van veronderstellingen? Dit kan. Met mij kun je meer te weten komen over gedrag, vaardigheden, leervermogen en persoonlijkheid dan ooit tevoren. En het potentieel van je mensen volledig naar boven halen. In een onzekere wereld, heb je zekerheid nodig. Veel meer!

Bij een Werving&Selectie opdracht neem jij als opdrachtgever de nieuwe medewerker direct zelf in dienst. Wil je als opdrachtgever er zeker van zijn dat de nieuwe medewerker ook voor de toekomst aan de verwachtingen blijft voldoen? Dan is DetaVast een prima optie voor meer zekerheid. Zoek je als opdrachtgever, als gevolg van wisselvalligheid van werkaanbod, meer flexibiliteit en minder risico’s dan zet je in op Uitzenden.