Voor jou

In alles wat we doen willen we dat beleving minimaal gelijk is aan onze verwachtingen. Dit geldt absoluut ook voor ons werk. Of het nu een baan voor bepaalde tijd of voor vast is maakt niet uit. Als de beleving van ons werk en/of werkgever lager is dan onze verwachtingen kan er nooit sprake zijn van een gunstige situatie. Wat is dan de oplossing? Is het plichtmatig doormodderen of kiezen voor een nieuwe baan? Waarom zou je in deze ongewenste situatie blijven zitten? Misschien is een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever de oplossing? Een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever waar jouw capaciteiten volledig tot bloei mogen komen. Een nieuwe werkgever die met jou meedenkt en jou mogelijkheden biedt. Essentieel is en blijft dat onderlinge verwachtingen tussen werknemer en werkgever op elkaar moeten aansluiten.

Wil jij een stap, waar beleving en verwachtingen naadloos aan elkaar aansluiten, maken? Weet jij wat jij van een nieuwe baan en werkgever verwacht? Werk je graag met je handen of het liefst buiten en dan het liefst in een technisch beroep dan ben jij bij de Loopbaanprofessionals van SelectiefWerkt aan het juiste adres.

Zoek je een midden- en hoger kader functie binnen: Retail • B2C • B2B • Hospitality • Techniek? Vertel ons waar jij naar toe wilt. Vertel ons wat jij in een baan en vooral ook van een werkgever verwacht. De Loopbaanprofessional van SelectiefWerkt is graag jouw ambassadeur en kijkt samen met jou waar beleving en verwachtingen voor jou samenkomen.

Wat kan je als kandidaat van ons verwachten?

 

✔ Een uitgebreid kennismakingsgesprek en screening

✔ Heldere en transparante communicatie

✔ Persoonlijke betrokkenheid en vast aanspreekpunt

✔ Afhankelijk van opdracht: Waardevolle Talent Indicator test

✔ Uitdagende baan

✔ Inspirerende werkgever

✔ Optimale Candidate Journey