Over ons

Een duurzame match

U als opdrachtgever wilt de beste kandidaat voor de te vervullen functie. Een perfecte verbinding tussen u en de beste kandidaat voor de vervullen functie.

Inleven in uw organisatie is het vertrekpunt. Kennis van u en uw onderneming is de kernvoorwaarde voor een perfecte verbinding. Wij kennen de werkomgeving en weten of deze inspirerend en dynamisch is. Wij hebben inzicht in de cultuur van uw onderneming. Wij weten of de functie de kandidaat die ruimte biedt voor ontwikkeling en groei.

Een adequate vervulling voor de open functie

U als opdrachtgever wil de beste kandidaat voor de te vervullen functie. U wilt voorgesteld worden aan kandidaten die het verschil gaan maken. Dit snappen wij. Voor een perfecte verbinding is ook inhoudelijke kennis van uw onderneming noodzakelijk.

Bij Selectief Werkt  zijn nagenoeg alle professionals in kaart gebracht zodat we via databasesegmentatie snel kunnen schakelen. We hebben zicht op wie toe is aan een volgende stap.  Wij vinden de beste man of vrouw voor de te vervullen functie.

De mens maakt het verschil

Wij kijken terug op jarenlange praktische ervaring in verschillende leidinggevende functies. Onze expertise helpt echt om u vraag om te zetten in een perfecte match. Wij weten dat ‘de mens’ het verschil maakt. De mens kan meerwaarde voor u onderneming realiseren. Wij blijven persoonlijk bij kandidaten en opdrachtgevers betrokken.