Over ons

Als gespecialiseerd Werving & Selectie bureau streven wij erna dat mensen in hun baan volledig tot bloei komen en daarmee de werkgever versterken. SelectiefWerkt weet door haar proactieve aanpak die kandidaten, waarvan vooraf zeker is dat ze de betreffende vacature succesvol zullen invullen, te verbinden met die werkgever waardoor er een optimale arbeidsrelatie ontstaat. Een gespecialiseerd Werving & Selectie bureau die de expertise heeft om u volledig te ontzorgen zodat verspilling van geld en tijd wordt voorkomen. Onze kernwaarde zijn: Inzet – Inzicht – Integriteit.

Jouw baan of uw vacature verdient maximale aandacht zodat een langdurige – en optimale match wordt gerealiseerd. Persoonlijk contact is daarbij essentieel. Meer weten? Zullen we kennis met elkaar maken?

Search & Select Model

Onze specialisme is Werving & Selectie zodat we het verlengstuk bij uitdagingen op het gebied van de aanname van personeel. De keuze voor een bepaalde dienst binnen personeelsbemiddeling is afhankelijk van het juridisch werkgeverschap. Elke vorm van personeelsbemiddeling begint altijd met een professioneel Werving & Selectie traject. De traditionele procedure is in onze ogen allang achterhaalt en zeker niet meer effectief. Ons proactief Search & Select Model geeft zekerheid dat de te vervullen vacature succesvol wordt ingevuld.

Uitzenden: Selectiviteit voor flexibele- en bepaalde duur.

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een geschikte kandidaat voor een vacature voor flexibele- of bepaalde duur? SelectiefWerkt beschikt binnen de regio over een breed netwerk van gemotiveerde en ervaren vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wij richten ons werk zo in dat de opdrachtgever meer zekerheid, meer flexibiliteit met minder administratieve rompslomp heeft. Tegelijkertijd kan de opdrachtgever wel maximaal profiteren van de noodzakelijke flexibiliteit. Wij bemiddelen in technische – en logistieke beroepen.

Werving & Selectie: Exclusiviteit voor onbepaalde tijd

SelectiefWerkt verzorgt bij Werving & Selectie het gehele traject van het opstellen van een helder profiel tot aan het afrondende gesprek. Wij nemen alle tijdrovende werkzaamheden uit handen van de opdrachtgever. Wij zetten onze competenties in om een effectieve match te realiseren. Wij sturen niet alleen op diploma’s maar juist op het aanwezige talent, houding en gedrag, vaardigheden en kennis. Bij een geslaagde Match komt de kandidaat direct en rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Wij bemiddelen exclusief in midden- en hoger kader functies binnen: Retail • B2C • B2B • Hospitality.